English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Работен состанок со локални партнерски организации

На 29 и 30 март 2013 г. Националниот совет за родова рамноправност ќе одржи работен состанок со локални партнерски организации во рамките на проектот „Со здружени напори - кон нови европски стандарди во заштита на жените од родово базирано насилство“. Место на одржување ќе биде хотел Скопје во Скопје. Фацилитатори ќе бидат Савка Тодоровска и Светлана Јанева од Националниот совет за родова рамноправност.

 

Донатори
Членка на: