English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Oглас за хонорарен ангажман со скратено работно време на позиција

Сојуз – Национален совет за родова рамноправност

Објавува оглас за хонорарен ангажман со скратено работно време на позиција

АДМИНИСТРАТОР/КА НА ВЕБ СТРАНА И СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ


Критериуми за аплицирање:

 • Минимум средно образование. Предност ќе имаат кандидатите со образование од областа на маркетинг, односи со јавност и други соодветни општествено-филозофски студии;
 • Одлично познавање на Microsoft Office пакетот;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Искуство со користење на софтвер за администрација на веб страни, платформи за дизајн и креирање на визуелни содржини за социјални медиуми ;
 • Три години работно искуство или волонтерски ангажман во граѓанскиот сектор;
 • Одлични комуникациски и вештини за пишување;
 • Амбициозност и желба за учење;
 • Самоиницијативност, проактивност, креативност, способност за креирање на креативни содржини за социјални медиуми, вешто ракување со повеќето канали на социјалните медиуми (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube), способност за планирање и испорачување на дадените обврски;

Услови:

 • Избраниот/та кандидат/ка ќе работи со скратено работно време;
 • Можност за напредување и кариерен раст согласно работната успешност;
 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим.


ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

-Биографија (CV)

-Мотивационо писмо

Заинтересираните кандидати се молат своите пријави да ги достават најдоцна до 03.02.2022 на следните е-mail адреси:

TO: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

CC: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Subject: Апликација за работно место: Администратор/ка на социјални медиуми

Сите апликации ќе бидат третирани како строго доверливи. Со праќањето на апликацијата, се согласувате Вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на Сојуз-Национален совет за родова рамноправност, сè додека не нè контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор. Апликациите што ќе бидат доставени со нецелосна документација нема да бидат разгледувани. 

 

Донатори
Членка на: