English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Оглас

Сојуз –Национален Совет за родова рамноправност

објавува повик за ангажирање на 2 експерти за подготовка на Прирачник (водич) за подготовка на ИПАРД апликации во рамки на проектот  "Вклучување на родовата перспектива во руралниот и земјоделскиот развој"

Потребни квалификации и вештини

• Универзитетска диплома и / или релевантно искуство во областа на  родовата рамноправност, општествените науки, правото, економијата или слично во соодветната област;

• Силни аналитички вештини и способности за пишување на извештаи;

• Добри интерперсонални вештини, јасна комуникација и способност за воспоставување на работни односи со засегнати страни, и граѓанскиот сектор;

Општо професионално искуство

• Минимум седум (7) години професионално искуство во работењето на полето на родовата еднаквост, човекови права, развој на методологии и подготовка на извештаи и анализи. Пожелно е искуство поврзано со анализа на ИПАРД програмата и/или руралниот и земјоделскиот развој.

 

Предвидениот датум за почеток на ангажманот е  7 јуни 2019 година, во траење од мах. 8 дена

Заинтересираните кандидати да испратат  CV и писмо за мотивација најдоцна до 06.06.2019 до 16,00 часот на емаил : Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Донатори
Членка на: