English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Работилница со претставници од женски невладини организации

Националниот совет за родова рамноправност денес одржа работилница со претставници од женски невладини организации кои работат на спречување на родово базирано насилство и претставници од Комисијата за родова еднаквост од општините.

Оваа работилница е дел од проектот „Здружени кон промени“ кој е поддржан од страна на Македонскиот центар за меѓународна соработка преку програмата Цивика Мобилитас.


 

Донатори
Членка на: