Македонски (Macedonian)
Banner
Banner
Banner

Награди

Municipalities

Banner

Работилница со претставници од женски невладини организации

Националниот совет за родова рамноправност денес одржа работилница со претставници од женски невладини организации кои работат на спречување на родово базирано насилство и претставници од Комисијата за родова еднаквост од општините.

Оваа работилница е дел од проектот „Здружени кон промени“ кој е поддржан од страна на Македонскиот центар за меѓународна соработка преку програмата Цивика Мобилитас.


 

Donors
Member of: