English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Нова година 2015 со децата од Домот „11 Октомври“

Како и секоја година, активистките на НСРР - СОЖМ ја прославија Новата година со децата од Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“.

Децата добија подароци од Елена Лука, Матица Ексклузив и Горска, а настанот го поддржаа и организацијата Новинари за човекови права и учениците од гимназијата Алгоритам.

Повеќе фотографии од настанот може да најдете тука.

 

Донатори
Членка на: