English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Дружење со децата од Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“

Активистките од Националниот совет за родова рамноправност, по повод крајот на учебната година, ги поведоа матурантите и полуматурантите од Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“ во Лешок на еднодневна дружба. 

Настанот беше поддржан од Комерцијална банка АД Скопје и е дел од традиционалната соработка меѓу НСРР и Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“.

Превозот го обезбеди Капитал банка АД Скопје. 

Повеќе фотографии може да погледнете овде

 

Донатори
Членка на: