English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Василица во Домот за стари лица „Мајка Тереза“

Традиционално, како и секоја година, на 14.01.2014, НСРР заедно со Елена Лука и Комерцијална банка, ја прослави Василица со старите лица во Домот „Мајка Тереза“.

 

Беше поделена пита со паричка, како и други слатки и солени специјалитети кои ги донесоа активистките. Исто така, активистите од Елена Лука им поделија подароци на штитениците.

Прославата заврши во весел дух, како што е редот, со песна и оро.

Фотографии може да погледнете овде.

 

Донатори
Членка на: