English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Семинар „Развој на комуникациска стратегија“

Од 28. до 30. јуни 2013 година, во рамки на проектот „Со здружени напори – Кон нови европски стандарди во заштита на жените од родово базираното насилство“, беше одржан семинар на тема „Развој на комуникациска стратегија“. Семинарот беше со цел локалните партнерски организации да се стекнат со знаења за развој на комуникациска стратегија и да изработат комуникациски план. 

Слики од семинарот може да погледнете овде.  

 

Донатори
Членка на: