English (United Kingdom)
Банер
Банер
Банер

Награди

Општини

Банер

Трибина „Родово базирано насилство“

Во понеделник (1.04.2013) во 17 часот се одржува редовната трибина на СОЖМ - Скопје.

Темата оваа недела е „Родово базирано насилство“, а ќе биде одржана од Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство „Глас против насилството“.

На трибината ќе бидат присутни и студенти од Филозофскиот факултет од катедрата за Родови студии.

 

Донатори
Членка на: